EMÜ Maaehituse ja veemajanduse õppetool liitus Tartu Rattamatkadega

EMÜ Maaehituse ja veemajanduse õppetool liitus Tartu Rattamatkadega

EMÜ Maaehituse ja veemajanduse õppetool alustas koostööd Tartu Rattamatkadega. Kõik meie matkade sihtkohad on rajatud inseneride poolt, kes on saanud oma teadmised ja oskused EPAst või siis hilisemal ajal Eesti Maaülikoolist.

EMÜ veemajanduse eriala tutvustab end nii: Paisjärved vajavad nutikaid lahendusi, mis võimaldaks kaladel üles- ja allavoolu liikuda ka siis, kui soovime toota hüdroenergiat. Vahel on vaja liigveest vabaneda või rajada silmailuks purskkaev. Vett on vaja õiges kohas, õigel hulgal, õigel ajal ja õige kvaliteediga – see on veeinseneri ülesanne. Vajame projekteerijaid, ehitustegevuse juhtijaid, aga ka neid, kes korraldavad veemajanduse arengut riigiametites. Lisavõimalusi leidub valdkonnaga seotud tootmises ja äritegevuses. Valik on lai! Veemajanduse eriala saab õppida ainult Eesti Maaülikoolis.

Alates neljandast matkast kuulub loosiauhindade hulka üls EMÜ poolt väljapandud auhind. Auhindu jagub ka sarja kokkuvõtte loosiauhindadeks.

Veel väärib tähelepanu TRM kodulehe uus avaleht. Selle on teinud meie üks osaleja vabatahtliku abi korras. Aitähh sulle Sven!

Nagu avalehelt näha, siis oleme muutnud matkade toimumise perioodi – nüüd kestab üks matk koguni kaks nädalat. Seega ei ole meil enam vahenädalat ja matkataks sobiliku aja saab valida pikema perioodi vältel.

Tänud ka toetajatele! Väikese panuse saad anda, tehes ülekande Tartu Rattamatkade arvelduskontole EE722200221063994699 Swedbankis.

Lisa kommentaar