Head uut rattamatkahooaega!

Uus aasta on juba mitmendat päeva kestnud, kuid ilmad on endiselt sügisesed. Aasta algus on olnud nii soe, et võiks matkasarjaga kas või kohe alustada :-). Kuigi ilmateenistus lubab soojade ilmade jätkumist, siis loodetavasti ei jää talv taevasse ja enne rattagahooaega saame suusa- ja uisurõõme nautida.

Meie oleme aga oma meeskonnaga tublisti toimetanud  ning hetkel oleme koostamas uue hooaja matkade kalendrit. See sisaldab endas kahteteistkümment matka nagu varasematel aastatel – alustame  aprilli lõpus ja lõpetame septembri lõpus. Kuna hooaeg on pikk, siis soovitame võtta mõõdukas tempo.

Sellel aastal teeme koostööd Tartu maakonna keskraamatukoguga ja plaanime külastada Tartule lähedaste asulate raamatukogusid. Loodame koos raamatukogudega ette valmistada huvitavaid väljapanekuid, mis aitavad paremini mõista kodukandi ajalugu ning kultuurilugu.  Üht-teist jääb kindlasti üllatuseks ja midagi on vaja matkal ise avastada.  Seepärast tuletan meelde, et rõõmsa ja kordaläinud matkapäeva eest vastutavad matkajad ise :-). 

Hea meel on selle üle, et meie sarja toetab endiselt Tartu Linnavalitsus ja Tartumaa Omavalitsuste Liit. Tervisearendus ja tervislike harrastuste propageerimine on meie ühine huvi. Loodetavasti saame tulevikus panustada ka killukese “Kultuuripealinn 2024” programmi.

Ah, jaa – jalgratta loosimine aktiivsete matkajate vahel saab toimuma sarnase reegli alusel, kui varem. Kui oled aktiivne ja osaled vähemalt üheksal matkal, siis osaled loosimises.

Uue hooaja kalendri leiad meie vastvalminud kodulehelt www.tarturattamatkad.ee . Kõik matkad registreerime ka kultuuriaknas ja teeme sündmused facebookis. Oluline roll matkasarja tutvustamisel ja uute inimeste kaasamisel on aga meil kõigil. Koos loome endale põnevaid mälestusi ja seda vastutusrikast ülesannet ei saa kellelegi teisele usaldada.

Kohtumiseni kevadel!

Tartu Rattamatkade meeskond

Lisa kommentaar