Luunja väliujula külastamisest ja veel veidi elamusi…

Terje jagas meiega oma matkaelamusi: Kuna objektiivsetel põhjustel jäi Viljandi folgile sõitmata, tuli laupäeva õhtu kuidagi teisiti sisustada. Mis siis muud, kui rattanina Luunja suunas pöörata ja minek! Kohapeal selgus, et parasjagu olid käimas Luunja mõisapäevad ja roosiaias kell 20 ees ootamas Kadri Vooranna ja Mihkel Mälgandi kontsert. Ilm soosis 1,5 tunnist ooteaega, sai trepp-redeleid loendatud, väliujulas ujutud ja (austatud Fred Jüssi eeskujul ja soovitusel) niisama molutatud. Kontsert oli tore, välikohvikus sai end kartulisalatiga turgutatud ja kohviga ergutatud. Koduteed saatis kontserdi lõpulaulu meloodia peas kumisemas ja imekaunis päikeseloojang. Kabina tee oli mõnusalt autovaba ja alates Veibri külast sai turvaliselt kergliiklusteed kasutada. Väga hea marsruut, kui juhtud rattasõiduga hilja peale jääma. Ka tuulepoisid olid lõpuks väsima hakanud ja selle võrra oli koduteed kergem sõita.

Lisa kommentaar