111

111

111 osalejat registreeris end Kavastu matkal. See on suve kohta igati suurepärane tulemus. Enamuses osalejatest olid ka varem sarja sihtkohti külastanud, kuid oli ka mitu esmakordset matkajat.

Meeste-naiste võistluses võtsid ülinapi võidu naised 56:55. Hurraa! Kokku läbiti osalejate poolt 6049 tervislikku kilomeetrit ja tarbiti tonnide viisi värsket õhku ning loodusvaateid.

Meeldejäävamatest hetkedest toodi esile Kavastu parvega Emajõe ületamist ja seikluseid raamatukogu leidmisega 😊 . Tõdeti, et Kavastu oli väga tore sihtpunkt ja paljud polnudki sinna varem sattunud. Kohaliku poe omanik olevat olnud väga rõõmus ratturite üle ja kutsus kõiki järgmisel aastal tagasi.

Loosisime ka viis Tartu Rattamatkade hooaja kruusi ja kingime need osalejatele , kelle ID numbriteks on 64, 525, 130, 254 ja 435. Palju õnne! Võtame teiega ühendust ning lepime kokku tasside üleandmise.

Tuletame meelde, et kõik need, kes ei jõua ära oodata oma loosiõnne, saavad endale meeneid soetada ka matkapunktist.

Täname toetajaid!

Kohtume juba nädala pärast Külitses. Matk toimub ajavahemikul 16-20.08.2020. Hoia end infoväljas ja jälgi meie FB- ning kodulehte. Panin kodulehele üles ka uue statistika. Kui märkad ebatäpsusi, siis anna teada.

Fotosid meeldejäävatest hetkedest ootan samuti.

Lisa kommentaar