Kahesaja piir sai ületatud
Foto: M.Karro

Kahesaja piir sai ületatud

Hooaja esimesest matkast võttis osa 205 matkajat, kellest 60 olid sarjas esmakordsed osalejad. Naisi osales 105 ja mehi 100.Kokku läbiti 5868 matkakilomeetrit. Esmakordselt pidasime arvestust ka koolide lõikes, kuid kooliõpilasi osales meie matkal siiski väga vähe (Tartu Variku ja Karlova koolist osales 3, teistest vähem või siis ei osalenud keegi). Kontrollküsimuse vastus oli 34, kuid peale täpsustamist lugesime õigeks ka 10 ja paar muud vastust 🙂 . Kuna ilmaolud pöörasid nädalavahetusel kehvaks, siis jätame registreerimise vormi avatuks kuni nädala lõpuni, ehk kuni järgmise matka kontrollküsimuse avaldamiseni.

Loosiauhinnad, milleks TRM hooaja kohvitass, võitsid osalejad numbritega 529, 64, 324, 601 ja 765. Auhinnad saab sel aastal kätte Tartu Velospetsi kauplusest Riia mnt 130. Pood on avatud E-R 10.00-18.00. Poest saab ka TRM hooaja tasse osta. Tassi hinnaks on 10.- ja seee sisaldab väikest toetust matkasarja korraldamiseks.

Hea uudis on veel ka see, et 2021 sarjas osalenud inimesed saavad ostetud kaupadelt 5%-lise allahindluse. Soodustuse saamiseks on vaja seda küsida. Parooliks on “Tartu Rattamatkad”.

Järgmine matk viib meid Mellistesse. Võrreldes eelmise aastaga on seal üht-teist muutunud – valminud on uus raamatukogu ja jõudsalt kerkib uus COOP kauplusehoone. Vaatamist ja uudistamist jagub veelgi.

Uute uudisteni ja kohtumiseni!

Lisa kommentaar