Matkasarja teine matk viib meid Mellistesse

Matkasarja kalendri teine matkapunkt oli planeeritud Melliste raamatukogu juurde. Paraku on raamatukogu uksed endiselt suletud ja meil jääb võimalus Mellistega teismoodi tutvuda – vaadata kuidas väike asula elab ja areneb, võib poe juurest läbi käia ja end millegiga premeerida ning tasuks ka Melliste paisjärve juurde sõita, et pisut puhata.

Matka registreerimine toimub sarnaselt esimesele matkale meie kodulehe tagasiside vormi kaudu või FB sõnumina. Küsimus, millele peate vastuse leidma on järgmine: teatavasti käib praegu Mellistes uue raamatukogu ja noortekeskuse ehitus. Leidke see Mellistes üles ja tutvuge ehituse kõrval oleva teavitussildiga, kust leiate objekt valmimise aja “Ehitustööde lõpp:”.

Küsimus on, millal planeeritakse uue raamatukogu ehuitustööde lõppu?

Veel soovitusi: Külastage Mellistet käesoleva nädala jooksul (04-10.05.2020). Mellistesse jõuab Räpina maanteed pidi sõites (18 km). Võtke mõõdukas tempo ja varuge aega – nii naudite oma retke kõige paremini. Kaaluge võimalust marsruuti planeerida nii, et oleks vaheldust. Mellistesse saab sõita ka läbi Roiu (Roiu-Sillaotsa-Kriimani-Poka-Melliste).

Kõigi osalejate vahel läheb taas loosi 5 Tartu Rattamatkade hooaja tassi.

Põnevat matka soovides

Lisa kommentaar