Vasulas leidis aset kohtumine ajalooga ning silma jäi ka midagi tänasest päevast
Foto: R.Ruusmann

Vasulas leidis aset kohtumine ajalooga ning silma jäi ka midagi tänasest päevast

Vasula matka kokkuvõtteks tuleb esmajärjekorras kiita osalejaid, sest valdavalt olid ilmaolud jahedad ja matkale sobiliku ilma valimine oli keeruline. Osalejaid oli 142 ja meeste/naiste osakaal vastavalt 69:73. Naiste edu kasvas ja seis on 2:0.

Täname tagasiside ja fotode eest (postituse juures on kasutatud Reet Ruusmanni fotot).

Loodetavasti leidis iga matkaja enda jaoks midagi põnevat. Põnevust pakume nüüd ka loosiauhindade saajate avaldamisega:

• Vasula aiandi istiku võitsid osalejad 601 ja 559. Istikute valikuga saab tutvuda Vasula Aia kodulehel ja neile saab järgi minna Vasulasse tööpäeviti kl 8-15. Kõik ülejäänud, kes selles loosis ei võitnud, saavad aga minna istikuid ostma, sest viljapuud istutades loome endale rõõmu aastateks 😊.

• TRM meenetassid saavad Velospetsi poest (Riia 130) kätte osalejad 827; 824; 739; 104 ja 56.

• Tartumaa Omavalitsuse Liidu poolt olid loosirattas ka kaks jalgratturi esmaabipakendit. Velospetsi poest antakse need osalejatele 23 ja 284.

• Kommipommi kommikastid kuuluvad osalejatele 323 ja 606. Kommikastid saab kätte Kommipommi laost aadressil Tööstuse tee 2, Tõrvandi E-R kl 9-17.

Täna algas juba uus matk, mille sihtkohaks on Kabina küla. Teel Kabinasse tasub sisse pöörata ka Veibri külla. Rattateed saab kasutada Räpina maanteel ja Luunja tee kõrval Põvvatu ja Kakumetsa külas. Kabina küla kohta koostatud lühikirjeldusega tutvu meie kodulehel uudiste saki all.

Kontrollküsimus on järgmine: : Kabina küla serval, Võidu tänaval asub külaelanike poolt korrastatud ala ja sadam kahele kaunile jõekaatrile. Mis on nende kaatrite nimed? (juhul, kui teie saabumise hetkel on kaatrid sõidus, siis vastuse leiate TRM banneri kõrval asuvalt kontrollküsimuse lehelt.

Lisa kommentaar